A day with our 2nd astronaut and krew jejak rasul for mock Raya TV3 di Moscow

11:00 AM

Assalammualaikum...

Hari Ahad semalam, ML berkesempatan untuk memeriahkan segment mock raya bersama krew Jejak Rasul TV3 yang datang ke Moscow. Di samping itu, kami semua berpeluang untuk beramah mesra dengan Dr Faiz,our 2nd astronaut. Raya tahun ni (bulan ogos ek?), jangan lupe tengok TV3 OKAY?
 Jom layan gambar =)

BEAUTIFUL LADIES..



 

WITH JEJAK RASUL CREW

 
Kami berpeluang buat ucapan hari raya. Haha. Basically macam raya ke-7 di Moscow. 
Padahal this year raya dekat Malaysia.
So, hari raya tahun ni nanti, kalau la TV3 tak potong muke ML, tunggu la depan TV ye...=)



Crew TV3 yang busy. Penat kitorang belakon..Hahaha..


Mumu dan Kak Mazlin.


Bergambar with Ezah Aziz.=)


With Ezzah Aziz Fauzi.
Bad exposure la...terang sangat.Tak dapat diselamatkan gambar ni.Huhu..


credit: uncle wan zaharuddin

credit: uncle wan zaharuddin

credit: uncle wan zaharuddin



WITH OUR 2ND ASTRONAUT, DR.FAIZ








Bergambar dengan 2nd astronaut negara.
Dulu ade Dr. Sheikh Muzaffar sekali, sekarang Dr. SMS dah ade wife..hihihi..

credit: ammar

Dr. Faiz bagitau die kawan je dengan Syuhada pengacara tv3 tu. Beria-ria nafikan..
Kite tengokla dorang kawen ke tak. hihi..

FOOD OF THE DAY

 

brilliant job auntie2 embassy! Superb gile lauk!
This is the best "RAYA" ever after 6 years~
1st time setahun sambut raya 2 kali. Kikiki..

ML



As usual, takde gamba ML posing..tak sah la kan? Hehe..





Okla..hope u like this entry...
Moga kite bertemu lagi if ML tak busy.
Salam
^_____^

You Might Also Like

0 comments