Graduation: Photoshoot celebration @Red Square, Moscow

1:54 PM

Assalammualaikum...

Kelmarin, kawan ML, Yani datang dari Johor. Yani ni rumet ML di Moscow dulu..Sebelah malamnye, ML, Yani n my mom pergi beraye rumah Nadid pulak.Sampai pukul 12 tengah malam bersembang dengan mama Nadid. Gelak riuh rendah macam nak runtuh bumbung rumah. Kalau bukan sebab Yani nak interview esok harinye, mesti kitorang terus tidur sana agaknye. Hihihi.. Alhamdulillah, semalam Yani dah selamat lepas interview SPA. Habis je interview, Yani terus balik Johor. Cepat betul.tak sempat nak berdating kat KL. Hihi..Lenkali datang lelame sikit ye Yani..Balik dari Putrajaya, ML tidur..bile bangun jek..rase rindu nak edit gambar photoshoot kitorang dulu. Takde masa nak mengedit sebab terlalu busy. Kesian pulak tengok gambar-gambar yang cantik tu terbiar. Kenangan photoshoot ni memang kitorang tak boleh lupa. Sebab ape? Sebab kitorang berphotoshoot sampai di halau polis. Sebab lame sangat block tengah-tengah jalan dekat Red Square tu. Nasib tak kene tangkap naik keter polis ramai-ramai. Kalau tak, tak pasal jek famous masuk paper kat Malaysia dengan headline "Sakan berphotoshoot, students Malaysia di tahan polis Moscow". Muehehe..So, hari ni ML nak kongsi gambar-gambar graduation ML dengan korang :)




























Sky is the limit.....

-Syikin.Nadid.Reza.Fadzil.ML.Yani.Tikah-

"To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe."

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek