A day with Dr. Mahathir..

4:09 PM

Assalammualaikum semua..

Semalam ML berkesempatan bertemu dengan salah satu pemimpin kita yang terkemuka iaitu Tun Dr. Mahathir. Kedatangan beliau ke mari adalah di atas jemputan Russian President, Dmitry Medvedev. Tun datang dengan wife nya, Dr. Siti Hasmah and beberapa pengikut yang lain. Semalam merupakan hari terakhir beliau di Moscow. So, before berlepas pulang ke Malaysia, Tun meluangkan masa sebentar bersama kami di embassy.


Ketibaan


credit: paan

credit:paan


credit: paan





Father of modernization

When it comes to politic, i am ZERO. I totally don't bother about politic stuffs. Sepanjang ML berada di Moscow ni, banyak orang-orang ternama dari Malaysia yang datang melawat Moscow seperti Pak Lah and mentei-menteri yang lain but none of them could capture my attention. Semalam, Tun beri ucapan. Ucapan yang ringkas, pendek, padat and straight to the point. All students really mesmerized with his inspiring words. The whole hall was so silent, sampai bila ada benda jatuh, bergema dewan tu. Hihihi.. ML sangat tertarik dengan pandangan beliau terhadap soalan yang diajukan oleh salah seorang student tentang matawang Dollar dan Dinar Dirham. Now, i know why people adore him so much.=)






credit: liyana nadia






Beautiful ladies

ML

Semalam, ML seriously rasa malas nak pergi coz my skin condition was so bad, plus my bestfriends tak dapat pergi. Sit sangat limited. ML lucky coz Murni offer untuk jumpa Dr.M ni pukul 3 pagi dekat fb, ML tak tidur lagi, so ML dapat bagi nama. ML tak terfikir pulak nak bagi nama kawan-kawan ML coz ML ingat pagi esok dorang sempat la bagi nama. Sekali sit dah full. Sorry darling-darling ku~. 

And yes, ML dah takde baju! Hahaha..Most of my kebaya and kurung,ML dah angkut bawak balik Malaysia. So, ML just rembat baju raya hari tuh je la.~=D Oh yes, ML kan ade kamera. So, dapatla ML praktis amek gambar. Hehehe.. Jom layan gambar merepek~


Cantik tak my heels?

I'm a huge fan of heels~^__^~


credit to editor: encik tunang

credit to editor: encik tunang


credit to editor: encik tunang


credit to editor: encik tunang


Balik tu, kitorang dapat nasik lemak dengan telur yang belum kupas. hihi..Nasik lemak sedap =)
Oklah, sampai di sini dulu..ML busy sikit lately, kalau ade masa, ML still akan jenguk korang. Okies?

Assalammualaikum..




P/S: Some pictures i took from my friend's fb. I already gave credit to 'em. Yang tak de credit tu, ML la punye keje. =)


You Might Also Like

0 comments