Photoshoot Raya Aidil Adha

9:26 PM


Salam aidil adha buat semua.
Mesti semua tengah tergolek-golek kekenyangan di atas katil kan?Hehe..
ML nak share dengan korang gamba photo shoot hari raya aidil adha.Photo shoot ni,tunang ML yang jadi photographer nye.Thank you sayang =).

Time ni ML dekat Malaysia lagi. Photo shoot di buat dalam bilik tidur ML yang comel.Hehe..Hari tu,baju kitorang baru siap,sedondon lagik you~Sambil-sambil try baju raya,buat photo shoot sekali lah~
Sebab kitorang tak berkesempatan untuk menyambut hari raya bersama-sama,so..kitorang pun decide nak buat photoshoot awal-awal.Hihi..Actually,baju ni nak di pakai time raya Aidilfitri,siap beli heels matching lagik dengan baju.Sekali kawan-kawan dekat sini sume decide nak pakai juga baju warna biru.Maka,baju ni jadi baju raya haji la. ML tak rasmi lagi baju ni dekat Moscow.Sebab tak dapat nak sambut raya haji dekat embassy semalam.ML kongsi dengan korang je la dekat blog.Hehe..
ML sangat suke baju ni sebab mak ML yang buatkan.Hihi.Warne mmg marvelous! Mula-mula nak cari baju warna maroon tapi sebab warne purple ni sangat outstanding dekat kedai tu.ML da tak tahan da..Hihihi.So,cancel plan nak pakai maroon!Nasibla encik tunang dengan mak ML sangat sporting.Dorang layan je ML nak beli kain warna ape ^__^





make up express saje =P

P/s: Encik tunang xnak bagi tayang gambar die =P

Selamat Hari Raya Aidil Adha semua =)

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek