Photoshoot: MSMU aidilfitri batch 2011

7:51 PM



Salam all..ok,hari ni nak citer pasal photoshoot raya MSMU (Moscow State Medical University) atau nama lamanya MMA (Moscow Medical Academy).Gedik2 la dorg ni gi tukar nama tym ML da final year.Layan je la labu..

So,ML malas nak cerita banyak2...Ada tiga destination sesi photoshoot raya kali ni.The first one,we went to Moscow State University (Московский государственный университет)..hahaha....Cam mane la korang nak sebut,terbelit2 lidah kan?Meh ML ajar k...Sebut die mcm ni.."Maskovskih Gasudarsvennih Universitet"..Pandai pun korang cakap russian..=).Our second destination was Red Square/Krasnaya Ploshed and the third one was The Victory park/Park Pabedi.

Sume tempat cantik2 belaka.Tapi sangatlah windy,habis terbang tudung ML sane sini...My loveliest photographer (kaka) xpergi plak,sebb die MALAS..Cik kaka ni kalau die kate xmo pegi,mmg die xmo pegi.Padahal die da bayar duit nak join sesi photoshoot ni.Aduhai la kaka~So,ML cam xde "gang" la nak bercamwhore..Aritu kitorg hire photographer pun utk amek gamba satu batch,bukan amek gamba personal .Tapi as usual,banyak je photographer lain yang suke nak amek gamba ML seperti shappy dan paan.Heehehehe..Thanx to both of em'..kalao tak,mmg hambar sesi photoshoot hari tu.

Okla..Jom layan gamba...ML tau korg suke tgk gamba..kan?kan?kan?


Ni la destinasi pertama,Moscow State University...Kalo korg nak tau,bangunan yang cantik ni ade TUJUH dekat moscow.And ketujuh2 bangunan ni dinamakan THE SEVEN SISTERS...Nantila,summer ni ML akan g menjejaki ketujuh2 bangunan ni..Menarik kan?=D






   



Destinasi kedua plak,adelah THE RED SQUARE @ Krasnaya Ploshed..
Kalau sape2 dtg Moscow,xsah kalau xdtg tempat ni.Sebb ni kire city centre la..Kalau kat Malaysia,ni kire cam dataran merdeka la..Just tempat ni jauh lg cantik.And ade banyak2 bangunan yang grand2..=D

Poster ni ML yang buat on d spot.Disebbkan poster ini lah yg mengganggu sesi photoshoot ML.Grrrr...geram gile!!Mane tak nye,jenuh nak colour benda alah ni.Pastu kejap,org ni panggil org tu panggil...da la pakai heels yang sungguhla menyakitkan tumit kaki.Ngeng nye poster.~













Destinasi ketiga adalah THE VICTORY PARK @ PARK PABEDI...Ade banyak lagi gamba lain,tapi ML upload muke ML la dlu dengan belon yang xsampai berape jam jek ML beli.Mahal gak okeyh..rm15.00.Tak sampai berape jam,kawan ML terlepaskan belon tu..maka melayang2 la die naik ke awan.Habis die towaf satu Moscow da ML rase...Baru la jadi from Moscow with love kan?
Keh keh keh...








Sesi photoshoot ni start dari pagi smpi la ke petang.Nasibla kitorg bawak bekal sandwich,karipap,kuih raye sume...lapar gile kowtt..Kredit to encik tunang tersayang..sebb die la tukang edit gamba ML.hehehe...Photographer yg kitorg hire pun xreti edit gamba sgt tau.hihi...^__^

okla..doakan kitorg sume jd doktor yg berjaya k??
tata.=)




You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek