Tour d'Russia: Peterhof Palace & photoshoot (PART II)

10:00 AM


Assalammualaikum..

Ok, sambungan dari cerite kite semalam. Hari ni ML nak bagi tengok gambar fountain-fountain lain yang banyak melambak-lambak dan pelbagai jenis dalam Lower garden. Dekat lower garden ni, ade hutan jugak. Siap ade wifi lagi dalam hutan tu. Kawan-kawan ML dah bukak cerita korea da. Jalan sampai hujung, boleh jumpe laut. Kitorang lepak kejap bagi itik-itik yang kelaparan tu makan biskut merry. We were supposed to bring food yang berat-berat sikit, tapi pagi tu bile syikin tanye nak beli subway ke tak, sume senyap je. Last-last sampai kat Peterhof sume kelaparan. Nasib la perut ni dah well-trained. Kebal la sikit-sikit, boleh la tahan kejap sampai balik ke city center. Ok, so ape lagi? Klik cepat and jom tengok gamba ML photoshoot kat lower garden. ^^
Fountains







ML

Lalalala~




ITIK



Ni la laut yang ML cakap tu. Ade itik-itik lapar. Yang paling depan tu paling ganas. Sume biskut merry die kebas. Hehe.. Ok, nanti kite sambung tengok gambar lain pulak ye! ^_^. 


Amacam ade rase nak pergi sini tak?? 
Sile komen cakap YE SAYE NAK PERGI!!!
 Haha  =P

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek