Summer Scent Photoshoot !

9:29 PM

Assalammualaikum..


Photographer sempoi: Nurul Asyikin 
Tukang edit gambo: ML
Assistant : Yani
Model: ML
Pakaian & Make Up: ML

Beberape hari yang lepas ML gi buat Summer Scent Photoshoot! Sesi photoshoot kali ni ditemani photographer Syikin dan assistant nye Yani!! Dorang ni kawan ML la. Mane nak cekau photographer dekat sini. Kalau ade pon konpem di halang keras oleh pegawai kastam encik tunang yang kuat cemburu tu. Nasib ade photographer professional cik syikin kite. 

Untuk entry kali ni, tengok gamba closed up dulu je k. Oh yessss.. tudung i kuning lagi, jangan boring ye tengok tudung kuning ni, sebab melambak-lambak gambar dok pakai tudung kuning ni je. Hahaha. Mentang-mentang baru belajar pakai shawl. Layan je la labu, ML tatau nak pilih combination colour ape lagi yang sesuai sebab mostly baju semua dah kemas masuk dalam kotak. ML kan dah nak balik Malaysia. Oh ye, make up untuk hari ni, ML make up sendiri je. Kempunan nak make up tau..Exam punye pasal, terpakse puase make up. 

Dalam gambar closed up ni, time ni tengah rehat dekat kerusi, so..nampak la kawan ML, cik Yani tengah masyuknye makan sandwich subway die. Hehe. Thanks Yani and Syikin sebab teman aku gi photoshoot dekat taman. 

So, ape lagi, klik cepat kalau nak tengok gambar ML!











Amacam, suke tak? ML suke theme POP style. Means, gamba terang-terang yang POP POP gitu. ML siap gi beli belon tuuu... mule2 beli sepuluh, sekali kene duri, meletop belon tu, tinggal lapan. Haha. Lepas ni balek Malaysia, kitorang wat bisnes photoshoot je la. Sape nak ikut? Huhu.Tak yah nak tunggu photographer handalan or make up artist beratus-ratus, wat sendiri-sendiri pun OK jugak kan? Ngeee.
Okla, next time ML tunjuk gambar lain pulak k? :)



You Might Also Like

0 comments