Post exam celebration! Doctors berphoto shoot di Red Square.

7:14 AM




Alhamdulillah. We did it! 
ML lah makhluk yang paling happy sekali lepas exam. Habis je jawab dengan tiga panel doctors, ML melompat-lompat sampai doktor lain tergelak-gelak. Haha. Well, saje buat havoc. Hehe. Rasa sangat lega. Tak perlu lagi rasa bersalah bile bukak facebook. tak perlu rase bersalah bile dengar lagu, tak perlu rasa bersalah bile bukak youtube, bukak blog and yang paling penting tak perlu rasa bersalah bile tidur!

You've got no idea macam mane tidur dengan buku-buku ni.erghhh...rasenye sangat tak best, tak sedar bile tidur, bangun2 je terus terduduk bace buku balik sampai tersengguk-sengguk. Bile nak cari benda kawen pun, encik tunang dok suh study. Saye study la.... Kalau ML tak cari sape lagi nak cari. Tension betul. Allah je la yang tahu berapa pressure dalam dada ni. ML tak boleh suruh org lain sebab orang tak faham ape yg ML nak. Silap cakap kang ade jugak yang kecik hati. 




















Sekarang ML sangat busy sebab nak setelkan barang-barang ML yang junior nak beli, and esok ML akan pergi jalan ke St. Petersburgh dan Kazan. Actually, takde hati nak gi jalan sebab rase letih sangat badan ni. 20hb baru ML balik. ML tahu still bnyak yang nak kene belajar untuk jadi doktor yang baik. Tapi buat masa ni, biarlah nak tenangkan fikiran dahulu before start kerja tak lama lagi. :)

P/S: balik dari St.Pete n Kazan nanti ML tunjuk hadiah giveaway k. Kepada contestant yang baru join, ML akan update your name. Jangan risau k. :)

You Might Also Like

0 comments