Post exam celebration: BBQ with beloved group mates!

6:09 PM



What a wonderful day. After hustling and snuggling with books for 6 years, here we are, celebrating the most wonderful day in our life. Eh, speaking pulak i. Hehe. Okla, idea untuk buat BBQ ni dah lama actually, since Fikri's bday lagi (one of my groupmate). Disebabkan bday fikri jatuh time kitorang sume busy study preparing for our final exam, kena la tunda. Kesian fikri. 

Actually, hari BBQ ni ML malas sangat nak pergi coz the day before, ML busy jual barang dekat junior and ML dah ade BBQ party di tempat yang sama wif  1st year MARA's juniors. Tapi disebabkan ini last party kitorang sama-sama, and semua pun hadir, ML tetap kena pergi. Tak rugi ok ML bangun pagi-pagi dengan eye bag nak dekat sekilo. Haha...Sedap gile ayam BBQ yang cik wani marinate! Ala-ala sate gitu~As usual, ML jadi photographer of the day ^^

So, jom tengok gambar ML berBBQ di dalam hutan Varabyeovi Gori!


Fikri and Pipah busy preparing the chicken :)

Ouch ouch, the chicken is BBQ-ing ^__^

Can u smell it? Believe me. It smells REAL good!

Ehhem! My stomach cant stop growling!

Drinks..salad..pie..u name it..:)

Us..

See the light rays?

Yummy smoke


my bff :)

cutie maybe?

I ADORE THIS!

Confuse in choosing your shades? 
Wear them all! It's fashion!



The three koyu girls.Hehe

Thanks to my group mates yang prepare all the superb foods! ML tak sempat buat ape-ape. Seriously datang bawak perut and camera je. Haha. Buruk kan perangai i? Tak sempat nak masak coz too busy buat whole sales clearance. Bilik bersepah macam kena serangan todak. Haha. 

Alhamdulillah, the day went sooo well and the most important thing, we were so happy! Congratz to all my group mates! Most of them passed the exam wif excellent marks! And congratz to Anna coz dapat Gold Diplom! Group mate ML ni jenis hardworking semua nya.Tak lupe juge, kepada hero BBQ of the day, Fikri, Happy 25th Birthday. May Allah bless all of us and shower us with His barakah. No matter what obstacles ahead , face it! InsyaAllah. I hope we will be a good doctor,a good muslim & muslimah. Amin :)




You Might Also Like

0 comments