Photoshoot: Yearbook batch 2011 with graduation robe.

10:00 AM

Assalammualaikum~


TARAAAA~ Ni la gambar photoshoot untuk yearbook kitorang tahun ni. Hurm..belum grad lagi okeyh~
Bile kai robe ni, rase macam tamau bace buku dah~ Perasan dah grad la tu! Huhu..Okla, i know my graduation robe ni buruk gile. Nak wat cam mane, designer keras kepale nak ikut design die instead of design yang dah di vote oleh students. Last-last kelam-kabut time photoshoot, sebab the red collar part tu, tak mau stick properly dekat robe. So, kene pin sane sini la...Ade yang siap gune double sided tape!Hishh!



Time ML amek gambar ni, takde jarum peniti, so senget benget la red collar aku tu. Geremmm...If follow design yang student vote, mesti xde problem. Kalau dah medic student tu, jangan la bajet macam fashion designer pulak~ Susah tul deal dengan org keras kepale ni. Seems like i paid rm160 for useless robe je rase. Saba je la labu~Pape pun, enjoy la ye tengok gambar ML dengan robe yang dah macam jubah abaya sampai ke buku lali panjangnye ni. Nanti bile robe ML dah siap, tahula aku nak alter macam mane ^__^.Kikiki..







Tata ^___^

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek