Sonata korea atau russia? (winter part VII)

11:00 AM

Assalammualaikum semua..

Hari ni ML nak kongsi gambar dengan korang. Dua minggu lepas ML komen dekat facebook ajak kaka keluar sebab boring. Tiba-tiba paan menyampuk, die pon boring jugak. Paan ajak pergi photoshoot. ML ngan kaka pulak lapar. Asik lapar je ML ni kan? Hahahaha~Memang kaki makan! So, ML n Kaka ajak paan pergi makan dekat Restoran Korea die Korstson Hotel. Nama je dekat hotel, tapi harganya berpatutan. Plus ML memang teringin nak pekena dobbuki (hot spicy rice cake) yang pedasss... Fuhhh..sejuk2 ni, kena semangkuk dobbuki memang marvelous lah! ML dan kaka terkejut. Kenape? Sebab Paan tak pernah pergi makan dekat sane. Huhuhu..Korang kene tengok reaction Paan 1st time makan nasi dengan sambal sotong versi korea ni, priceless! Selang beberapa hari, paan ajak housmate ML, si Nadid n Anna pulak pergi makan dekat sana, memang sedap betul lah tu kan? =)

Ok,jom layan gambar sekeping dua..

SONATA MUSIM SALJU...
Paan mengangkut gadget kamera nye yang hampir seberat 10 kilo ML rase. Kekeke.. Tapi,disebabkan model-modelnya kelaparan, maka kitorang terus bawak pergi kedai makan. Sorry ye paan. Kami ni kalau dah lapor, offer la jadi model Gucci ke McD ke ..sume tak layan.Hahaha.. On the way nak ke hotel ni,kite kene redah hutan belantara and panjat bukit sikit. Hehe..Kasi senam sikit kaki-kaki tu. 
Cantik taw hutan ni.Tengah-tengah bandar Moscow ade hutan. Kalo korang nak tengok manusia bercuddle-cuddle,haaa..banyak la dalam hutan ni. Kui..kui..kui..^__^



NOMM..NOMM..NOM...

ML dan Kaka selalu makan benda yang sama sebab kami share makanan. Yang bestnya restoran ni, die akan bagi banyak gile portion makanan tu. Heaven la untuk monster-monster yang kuat makan macam ML ni. (^.~)v





Paan wif his 1st dish- Nasi sambal sotong. (memandai je ML bagi nama)



Pening main lense paan. Sekejap wide lense sekejap contact lense. Grrrr...


My all time fav!
Dobbuki =)



Kodino pekpan wif soy soup.



Nasi Sotong yang uuummphhh pedasssss...


Sendawa kene tutup mulut ye.haha ;P


Sape kate kami tak kuat makan??


POSING LAH SIKIT
1..2...3...tarik nafas!! Hahaha..perut dah penoh makanan, kene la gunekan teknik pernafasan iklan tummy-trim kan? kekeke..gurau je, i slim okeyh~ =D





Okeyh dah kenyang!
Mari pulang!

Tata =)

Adakah anda terasa lapar selepas membaca entry ini?
Jika YA sila tinggalkan komen di bawah~
Nanti ML datang jenguk bawak dobbuki okies?
(^.-)v


(semua komen dah hilang sebab tukar domain.isk isk)

You Might Also Like

0 comments