Bile budak lelaki main snOw..

8:07 PM

Assalammualaiku semua..

Semalam ML pergi jenguk-jenguk facebook.Lepas tu ML tengok gang-gang budak lelaki semangat gi main snow dekat park yang ML pergi before ni.Huhuhu...Budak laki main salji,lagi dahsyat dan ganas dari budak perempuan.Kekeke..Jom layan gambar dorang =)


Andy & Zaim.
Part slope ni,selalunye boleh jalan,tapi sebab da diselaputi ais,memang kene main gelongsor la jawabnye..
wehooo~


Russian pon follow


Hebat dorang ni buat snowman.
Siap bawak pencedok..


BALDI!!



STETHOSCOPE!!


Oh yes,inila cik judin ye rakan2.Yang famos amos itu, kalau sape2 nak berkenalan,sila la isi borang.hihi..



Ini pula cik andy.Kacukan mane ntah. Masih available.
hahaha..macam agen cari jodoh dah aku ni..



Baju melayu pun ade bawak!!


Mereka



Menda alah kubur yang besar dan cantik ni namanya ialah UNESCO World Heritage Site, Novodevichy Convent, Moscow. Thanx to judin. ML ni malas nak godek-godek carik nama.hahaha..

P/S: Oh yes,n tempat ni pernah masuk dalam amazing race. Jambatan yang ada banyak mangga tu pulak sama seperti jambatan Ponte Vecchio di Florence,Italy. Tapi Ponte Vecchio tu lagi famous la.hehe..


Amacam?Menarik kan tengok dorang main snow. Lagi dahsyat dari budak perempuan main.Kekekek..Dok pikir lepas ni nak bawak kebaya ke baju kurung bagi snowman pakai. Bagi pakai kain batik ngan baju t-shirt la kan.Hahaha~

Tata^__^

You Might Also Like

0 comments