SnOw dah beku !!!!! (Snow PART V)

9:01 PM

Salam all..

Waaaaaa.....Rajin plak ML update blog kan?Mentang-mentang la blog baru sihat sikit.hehehe... Comment-comment di entry lama sume dah di ganti dengan intense debate comment.So,basically comment dekat entry-entry lama sume dah hilang.Huhuhu~Walaupun sedih,hidup mesti di teruskan. 

ML cam da lame je tak citer perkembangan snow kan? Lately kelas ML agak busy and jauh. Hospital-hospital seperti di Kasherskaya and Semenovskaya ada kawasan-kawasan yang luas. So boleh tengok PADANG SALJI!! Memang sejuk mata memandang sampai nak tertido-tido rasa. Mengantuk. =P.Sekarang ni pinggang ML and belakang ML selalu rasa sakit-sakit sebab jalan dalam salji.Okla,jom layan kegebuan salji~










Last 4 pictures,credit to shahrin.

Pokok pon dah beku =)

Tengok pon dah rasa sejuk kan.
Hihihi..
ML nak kena pergi pasar ni,nak meredah ais ais ni sume..
ML da jadi eskimo girl lepas ni =)

TATA


You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek