Photoshoot bersama mr. SnOwman~ (snow part VI)

12:12 AM


Assalammualaikum semua...

Korang semua mesti tengah bz tunggu countdown nak new year time ML tulis entry ni. 
Hari ni ML nak bawa korang jumpa mr.Snowman! 

Hensem x??
Ok, kalau nak jumpa mr.Snowman ni..kene la baca sampai habis entry ni k?
Oh yes, entry ni mengandungi banyak gile gamba.
ML tau korang suke tengok gamba ^__^



Beautiful scenery.....

ML, kaka, Anna & Pipah adalah 4 orang gadis yang akan menjejaki snowman hari ni.Ikutkan ramai lagi yang ikut, tapi masing-masing ade plan, so dorang tak ikut. Usaha menjejaki encik snowman kali ini di jalankan di Spartiv Park yang berdekatan dengan hostel ML. ML & frens konvoi beramai-ramai ke sana lebih kurang jam 10.30 pagi. Bila sampai dekat sane, kitorang terkejut. Sebab putih sangat-sangat-sangat!






LOvely.....

Buat Snowman

Lepas beberapa minit berjalan. Kitorang pun mencari port yang best untuk di buat snowman. Sejuk babe! Anna kate hari hampir -19 C.Huhuhu~ Disebabkan dah terlanjur ke sini, nak tak nak mesti kena buat jugak. Ikutkan hati kitorang, kitorang bercita-cita nak buat snowman yang besarrrrrr sangat. Tapi salji baru turun agaknya pagi tu, so die masih gebu dan tak sticky. Jadi susah sikit nak buat badan dan muscle2 encik snowman ni. Kitorang gigihkan juge buat snowman ni walaupun kepalanya tak berapa nak bulat. Hahaha~
Layan~Zassss....


Busy tu...


Kaka


Kaka & pyp


Snowman hunter!

 The charlie's angels~


Nose!


Cutie!


I want a cool smiley mr.snowboy!


TARA!!


HUgssss~


Happy ^__^



Photoshoot

Mane photoshoot nye??
Actually, tak dela photoshoot sangat pun..sebab nak senyum pun tak boleh. Kaki tangan sume beku. Hehe. Tapi ku gagahkan jua~Ecece..Cakap je la pantang tengok kamera kan? =P



Aww~notice my new boot?? =)






Posing wif our not-so-round mr.snowman. =)


LOve this One =)


Cold smile =S


Snowman takde leher,so die xle pandang atas. Haha


View from the top of the hill..

Say goodbye

Tak sampai 2 jam pun main, semua orang dah tak tahan duduk dalam sejuk. Kaki tangan sume dah numb. Sakit tu..Maka, terpaksalah kami meninggalkan encik snowman di sini. Mata, hidung dan scarf nye pun terpaksa dirampas kerana ianya adalah hak milik ML. Hehehe~ Sorry darling. =)


Ni pula adalah video snowman yang ML rakam. 
Jemput tgk ye =)


Bye snowman.. Thanx for being part of my last winter memoir~

From moscow;
WIthLOVE..
miszlullaby =)



You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek