Nak tgk snOw x?Jom tgk SnOw jom...=D (Snow part I)

11:57 PM

Courtesy from mete (my junior)

Salam all..ok2..ML nak ajak korang tgk snow..hehehe..
Bukan snow kat atas tu ye...sekarang ni winter baru nak mule..so,shape snow tu xbetul sket,nampak macam ABC (air batu campur) kat kedai jek..hehehe..Tapi bile da betul2 sejuk nnti,mmg snow besaQ2 gedabak la macam dlm gamba kat atas tu ..hehehe..

Tadi ML da start kelas bio-ethic.Mmg kelaka la kelas ni,sebb cikgu tu boleh cakap non stop dari pkul 9 pagi smpi kul 1 petang..Yang paling bestnye sume in Russian.kekeke...Kali ni gabung 4 groups.Sume 6th year.Cakap psal etika2 kedoktoran ar..kekeke..
Yang seronoknye pe tau,ML tgk kawan2 ML tido.Mmg lentok habis ar.kikiki...Xle salahkan dorg,sape2 je masuk kelas ni,sure akan tido..beza dengkur atau tak jek..kekeke

Bile balik tu..rupe2nye snow kat luar...hehe...Padanla sume ngantuk...
Kalau kat luar snowing,mmg biasenye kitorg sleepy like a baby ar.. hihi..
So,bile winter jek,mmg kene amek nescafe la jawabnye pepagi.hehe..=)

Ok,jom layan video snow..hehe..kalo rase kecik,besarkan la ek..Ngeee=D

P/s: sile ignore suare ku yg sengau.seseme sket.hehek...dan juge suare manje cik yana..=)


video

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek