The beautiful Canada..

3:42 AM

Salam..
hehe...hari ni ML dapat zachot/credit utk my cycle therapy..So,esok start cycle baru yang "bosan-tapi-boleh-layan" iaitu bio-ethic..cycle ape tu??ML pun xtao la..kekeke..So,malam ni agak free..I loike..=D

Tadi ML gi celebrate birthday my bestfriend kaka..Sabtu ni la ML wat entry psal birthday gurlssss dekat rumah ML ni..bnyak betul yang lahir bulan 10 and bulan 11..berderet2..kekekek...ML mmg kenyang gile..balik jek tu,terus tido..and sekarang tengah malam bute,mate terkelip2 xto nak wat pe...padan muke ko..hehe

So,ML nak wat entry lepas rindu la..hehek..Tapi tajuk entry xle blah kan??Hehehe...
xpela..ni kire 2 in 1 la ek..

Kalo sape yg xto,actually dlu tunang ML belaja dekat Canada...ML xdpt nak jejakkan kaki kat sane,sebb Canada sgt la jauh dr Moscow,plus tiket agak mahal n mak ML xbg kalo travel sorang2.hehehe...Die tau anak die ni ade disorientation sket..=P

So,ML ade la simpan gamba buah hati ML yang ML rase nak nanges kalo tgk sebb cantekkkkk lah sangat!!!Bukan encik tunang yang cantik ye,tapi scenery yang cantek.Hehe...
ML ni mmg stok kampung sket,suke gile kalo dpt tgk hutan,tasik,laut,bukit...haaaa..benda2 camtu ML suke ar..bangunan2 ni,xsuke sgt ar..pening tgk..hihi=D

So,jom layan gamba2 and scenery2 yang mmg best ni...



Columbia Icefield-Largest glacier in north america
Glacier tu yang dataran ais tuh yek, bukan gunung ganang tu...hihi
Tour coach utk jalan2 atas glacier yang seluas 300 km persegi...
Ni lah glacier yang die tgh pegang tu...muke hepi xhengat
Tasik ni dekat Jasper National Park


Dekat kampus

Salah satu tasik dekat Jasper National Park
Pandangan dari kota Canmore yang tenang 
Salah satu waterfall dekat Banff national park

Park dekat dengan University of Alberta



P/s: Dear,i miss u..Oh yes,ade gamba yg sye amek dr fb mama..hehe=D

Pictures: courtesy from encik tunang n kak lina=)












You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek