Tahun baru dan passive income

11:38 AM

Salam

Eh tahun baru pekejadahnye? bukan ke baru bulan 8. Hehe.. Bukanla..ni adalah kiraan tahun fiskal. Ok,kalau dalam amway tahun fiskal ni bermula dari bulan september. So all points sume akan direset semula and mule dari awal tahun fiskal gitu. Haaa..okla,aku pun baru je berjinak2 dengan bisnes amway ni, takde keluar modal pun, modal air liur je..itupun hari2 taip promot kat facebook je. Alhamdulillah ade je rezeki tu. It's one of good passive income. Sekarang ni banyak je..ade yang minat shaklee...coway la ape la..janji minat berbisnes.

So far, aku baru start dengan amway,not bad la..bodo2 buat pun dapatla rm100+ ke rm 1k. Alhamdulillah..so this year nak focus betul2. Ade banyak barang dalam amway ni and semuanya berkualiti. Daripada makanan, shampoo,pencuci lantai,pencuci pinggan, vitamin, supplement nak kurus in healthy way, makeup, skincare..sume ade...Walaupun orang nak kata mahal, ekceli mahal lagi brand2 lain yang korang beli tu sebenarnye. Cuma kat sini kita dpt product yang environment friendly, berkualiti tinggi and terbaik. Sebab tu die jadi berbaloi. And kita pon xmalu nak suggest dekat orang.

Start next month nak mula pergi kelas.. Mana tau kita usaha mesti ade jalannye. Aim for diamond. Aminnn.. Harap2 umur 35tahun nanti tak payah nak serabut pikir kerja sangat, boleh pikir fokus anak dan suami. Ada sapa-sapa berminat nak join jadi ahli ABO tak agak2 and berminat nak dapatkan passive income tanpa keluarkan modal tapi bukan tanpa usaha tau..

Kalau nak,PM lah akak..kite sama2 belajar. Sebab bisnes ni sape buat die yang dapat. Bukan MLM ek, yang diatas goyang kaki kaut hasil..No such thing. Takde piramid2 merepek tu sume xde..Tapi kalau pasal dapat pencen, passive income yang lumayan tu mmg ade. 

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek