Long hiatus..

2:47 PM

Assalammualaikum and hye semua..

Thanks for all your support yang masih sudi membaca blog nih...tak lupa kepada ibu2 yang anak-anak mereka ade jaundis..xhenti2 bertalu2 soalan sy dapat..ade yg sempat sy jawab, sy cuba jawab..kalau xsempat, jangan marah ye..

Beberapa bulan ni busy sangat2..banyak benda nak kena cover..baik dari segi cover clinic tengok patient, bg ceramah, kem kesihatan, program primary prevention, cover blood bank utk derma darah, cover unit kesihatan sekolah...fuhhhh..memang semput di buatnye.

Tak kira lagi dengan busy progress renovation rumah..almost 80% dah nak siap rumahku syurgaku...rumah kecik je, tapi besar di hati insyaAllah...Later saya akan share kan pengalaman renovate rumah..kos-kos dan sebagainye..Semoga semuanya berjalan lancar.. Semoga Allah permudahkan segalanya dan dimurahkan rezeki..Aminnnn..

I was thinking nak sambung study next year.. maybe nak ambil short2 course dulu kot... sedang mengumpul pitih kembali..bajet makeup pon dah kene potong.hiks! akak sedih dik..takpela..masa depan punye pasal.

Okla, nanti kite sembang lagi..nanti nak share gamba rumah ku yg comel itu..hehe..xbesar pun, kalau besar2 xlarat nak cuci..bersepah je nanti..Okla, nak smbung kerja dah..bye2!

You Might Also Like

0 comments