Haihhh...

10:12 AM

Assalammualaikum..
Another random rambling..
Hari ni ade mortality meeting again..
Sama jugak, all the cases aku xpernah encounter..just tengok bile dah tau IUD je.
Dah this one not a straightforward case. Memang complicated.
Patient went for scan at general hospital twice..tapi i couldn't get the details-ape problem waktu tu, ape parameter baby yang di scan, ape plan specialist..


why?

sebab patient not cooperative, refuse to give her pink book
and that particular general hospital plak, tak key in all the details of scan semua in their system. Sume takat tempek dalam buku patient je. So kalau banjir tenggelam memang hilang la semua.

nak marah pun ada..
haihh..sabar je la.semoga Allah permudahkan perjalanan meeting hari ni.
Rasa macam kambing hitam yang kene panggang dah ni.

Mode stress.

The end.

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek