Happy 1st Anniversary

5:24 PM

Assalammualaikum..



Hurm wardina baru tidur. Letih sangat hari ni. Semalaman tak tidur. Pagi tadi, mata ni dah tak tertahan tahap mengantuk, maka nenek la yang jaga Wardina. Wardina dah 3.6kg hari ni. Alhamdulillah.

Hari ni 11.11.12, genap setahun usia perkahwinan ML dengan encik hubby. Alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi dikurniakan kesempatan umur untuk bersama dan diberi cahaya mata yang comel. Yang sedihnye encik hubby tak ade di sisi untuk ulangtahun pertama ni. Suami ML kene hantar offshore di Miri,berskype lah kami  di malam anniversary.hihi..

Apepun, tahun pertama perkahwinan ni macam-macam dugaan yang kami lalui. So,saye nk ucapkan terima kasih  sangat dekat encik hubby (saye tau awak rajin bace blog ni) sebb terlalu-lalu supportive dan memahami kerjaya sy. Tolong study sama-sama malam-malam..tolong buat mortality report.hihi.. Bukan saje tu, encik hubby pon sentiase tolong bantu dalam buat kerja rumah.Tolong basuh kain, lipat kain,sidai kain..sampai baju sy pon ditolong serika..Mane hati tak sayang oii?hihi...

Thanks sebab tolong pujuk saye tektiap kali saye down bile balik kerja. Bawak saye makan Yong Tau Foo kul 1 pagi lepas layan saye nangis berjam-jam sebab kena buli tym kerja.hihi..Semuanya xterbalas dengan wang ringgit.





And now Allah give us the best gift as you wish (nak dpt baby girl).Hope Wardina akan jadi penyeri dalam rumah tangga kita.Walaupun lepas ni mungkin akan bertambah busy..sayang dan saye..harap kite tak lupekan tanggungjawab atas Wardina. We'll try our best to be the best parent for Wardina, InsyaAllah.

Hurm..nampaknye abang-abang ML dah datang nak celebrate my anniversary. Dorang yang semangat lebih ni..Ade kambing panggang bagai..okla, nak tidurkan Wardina pulak.




video

Wardina enjoying her new musical cot :)




You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek