Giveaway from Moscow by Miszlullaby(sticky post)

4:00 AM

Assalammualaikum~ (ini adalah sticky post,scroll ke bawah untuk baca entry baru ^_^ )



Yeahhhh~ Masa yang dinantii-nanti telah pun tiba. This is my last year in Moscow. So, siapa nak hadiah special dari Moscow??? Jom join giveaway ni!Tarikh tutup: 30th AUGUST 2011

SUDAH DITUTUP :)

ML buat style cabutan bertuah lah ye. Syarat-syaratnye tak susah:

SYARAT-SYARAT:


1)Buat satu entry bertajuk " Giveaway from Moscow by Miszlullaby"
2)Copy dan letakkan banner di atas dalam entry korang tu. Tak payah letak dekat sidebar.
3)Be my FOLLOWER.
4)Masukkan link http://www.Miszlullaby.com dalam senarai bloglist korang.
5)Tag 5 orang rakan blogger and LET THEM KNOW.(err...janganla just tulis "saye tag sume orang dalam blog ni", coz nampak cam xde semangat je nak menang. hehe)
6)Kemudian, tinggalkan link entry korang tu di ruangan komen di bawah.


Senang kan? Senang gileee... Hadiah nye pun best tau. Kalau dulu ML bagi make up, tapi kali ni ........ ML rahsiakan hadiahnye buat masa ni. Hehe..Kasi berdebar sikit!Tapi semestinya hadiah yang BEST dari Moscow dan SESUAI untuk kaum perempuan dan lelaki. Benda ni memang boleh dapat dari Moscow je lah! 


TARIKH TUTUP: MAYBE 30/8/2011 


So, ape tunggu lagi??? Jom join!


ML tag:






-Cik Mat Gebu
-Lady Dyla
-Ira blueberryCheese
-Jiji yu
-SandraAzwan
-Sophie Al-Yahya
-Fifiey Lychee
-Cadlynn
-Cahaya
-TomatoKering
-MiszyDian
-Nurul
-Cik Firus
-Eqacashperlala
-Comel
-Ijahemotemo
-Chybeelila
-Su@mamasyaza
-Cikpia
-Alinac







-DAN SEMUA PEMBACA DI ALU-ALUKAN =)


CLICK SINI UNTUK : SENARAI CONTESTANTS

CLICK SINI UNTUK TENGOK HADIAH GIVEAWAY!!!



You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek