Teaser:ML's graduation day

10:00 AM


Assalammualaikum..

Akhirnye hari yang ditunggu-tunggu dah pun tiba. Selepas 6 tahun berpenat lelah, usaha membuahkan hasil. Alhamdulillah. Majlis graduasi ML disambut meriah. Eceh~ skema plak ayat! Haha. OK, ni adalah teaser my graduation day. ML busy jadi tour guide dan photographer undangan sekarang ni. Sebok jadi model photoshoot beramai-ramai jugak. Gambar sangat banyak sampai berpuluh-puluh Gb. Tak tahu nak tunjuk mane satu. Nak edit memang tak menang tangan di buatnye.




So, ML tayang baju ngan kasut dulu lah ek! Baju di sponsor oleh my lovely mom. Mak ML yang jahit. Design ML nak ala-ala baju Siti. I want something plain but sweet. Pening mak ML melayan kerenah anak die nak baju macam-macam. Sulam & manik semua mak ML jahitkan sebab ML tak sempat nak jahit. Mule-mule ML dah jahit sikit, tapi sebab busy study, ML hantar balik baju ni ke Malaysia mintak mak siapkan. Hihi.Thanks mak ;). Lepas hari grad, habis badan ML kene seluk sane sini sebab mak-mak kawan ML n kenkawan nak tengok macam mane baju ni..kikiki.. Ade yang siap nak datang tempah baju tunang bagai. Meh datang meh, ML tolong designkan. ML neyh angan-angan tinggi. Hihihi..



Kasut memang ala-ala kasut kahwin dah. Well..kasut ML memang semua macam kasut kahwin, penuh dengan diamond sesaje every year. Hihi..Tapi ML suke kasut ni, sebab sooo diva gituuu~ OK la, ML memang busy sekarang, but i'll try my best to update k? Sebab ML tau korang tak sabar nak tengok gambar grad ML kannnn???? 

Kalau korang nak tengok gambar grad ML, jerit kat bawah ni!
"ML cepat upload gambar grad!!!!"
^___^

You Might Also Like

0 comments