My birthday MV

9:11 PM

Assalammualaikum..

Okies~ birthday MV ML dah keluar. Orait, memang dah basi coz bday ML 11th January kot. Hehe. Bagi yang tak tahu, ML gabung majlis birthday hari tu dengan Wani, kawan ML. Video ni kawan ML buatkan, si comel Afifah. Mekaseyh Pipah darling! ^___^. Birthday ML tak ramai yang ade, sebab semua dah pergi bercuti. Sobb..Sobb..but still meriah dengan kehadiran group mate ML. ML edit sikit MV yang pipah buat, sebab nak masukkan gambar yang dah di edit. Ok, rumah memang bersepah time ni, sebab tak sempat nak kemas pon.

Thanx to all my friends yang me-rock kan suasana! Siap ade fikri karok lagi. Thanx for all the lovely wishes. Very-very lovely. I'm totally gonna miss you guys after grad nanti. Sape yang kerja area Selangor nanti boleh la kalau nak hang out, yang jauh-jauh tu, harap tak putus hubungan sampai bila-bila. Video ni dah macam ucapan kahwin dah! Keke. Aminnnn~ Moga dipermudahkan semuanya. Sayang korang ^___^.

Kalau nak dengar suare ML, leyhla skip ke part 07:33 ek~ (Bajet je ade orang nak denga suare kau~) Ha ha Ha. Okla, ML busy la 2-3 hari ni, dengan birthday party kenkawan, tak sempat nak update lebih-lebih. Tata^__^



You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek