MAKEUP HAUL IN UK!

1:23 AM


Assalammualaikum semua...


Hehe..pe kabar? Ok, hari ni tak mau emo2 dah ok. Ape yang dah jadi biarkan berlalu pergi. ML dan rumet ML dah pun ganti bawang 2 kilo tu. Kikiki..rase lucu pulak. tapi biarlah die dengan sikap emosinye tu, malas nak amek port dah. Tapi, korang sume memang sporting habis lah~ tegelak2 ML bace komen korang. =)
Ok, hari ni ML nak share gambar make up yang ML beli time di UK hari tu. Make up ni ML kira sebagai hadiah birthday dari housemate ML la. Make up murah je. Semua barangan tempatan UK. Sebab tu lah murah. Sama macam beli barangan buatan Malaysia lah kan. 5 pound dapat 3 barang. Tak gile ML jadinye. ML tak pernah jumpe brand-brand ni di Malaysia or di Russia, so Ml nak try je la. Ok la, not bad. So, jom tengok make up.Cuci-cuci mata ni best tau..^_^



Dekat UK, ade banyak kedai pharmacy nama Boots. So, dekat kedai ni, mana-mana tempat korang pergi akan ada promotion. Barang make up memang melimpah ruah, dari yang murah sampaila yang paling mahal. Barangan Boots sendiri memang sangat bagus. ML pernah gune moisturizer No.7 from Boots, memang best. setakat ni, xde moisturizer boleh lawan moisturizer dari Boots ni. Tapi sekarang, pharmacy kat Moscow dah tak keluarkan moisturizer ni.  So, kalau korang berkesempatan ke UK, borongla make up di Boots pharmacy ni.=)


Lipgloss-Natural collection in Turkish Delight

Natural collection in Sherbet Fizz

Natural collection in "Fondant"

Natural Collection in Vanilla

Lipstick- Natural collection in Apple blossom..
warna dia sangat-sangat nude. Consistency ok-ok jek la...Takdela moist sangat.

This one is Rose Bud.

Shimmering Eye and lip crayon from Barry M.
Ni best =)

2 dazzle dust eye shadow Barry M.
Silver color (no. 9) and white glittery color (no.27)

Pure lipgloss Honey 4 from collection 2000


Colour lash mascara in clear 11


Glam Crystal Dazzling Gel Liner from collection 2000.


Collection 2000 pressed powder



Beauty Uk blusher in number 4.
So orangieee~ Best.=)

Sekarang tak sempat nak make up lagi, sebab busy yang amat. Nak buat review pun tak sempat. Hua Hua Hua..Nantila bile free nanti. Hehe..Sabar ye untuk sape-sape yang nak belajar make up tu...ML tak sempat nak balas kunjungan korang, insyaAllah, bile free, ML terjah ye. Jangan marah k..=).

Okla, ML nak kene sambung translate presentation ni. Kene present dalam Russian. berputar-putar lidah ML yang dah lame beku ni. Hehehe..

Sape rase geram tengok make up???
Let me know what do u think about this make up by leaving your comment below.
^__^


You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek