ML's birthday bash!

7:47 PM


Assalammualaikum semua..


Semalam, 15hb Januari 2011, ML ada birthday bash!!
Sambutan birthday party kali ni bukan untuk ML seorang, tapi ML bergabung dengan Wani sekali. Umur Wani akan genap 24tahun pada 26 Januari ni, tapi pada tarikh tersebut, Wani akan pergi bercuti di Granada, Spain. So,kitorang pun celebrate sama-sama. Jemputan kami tak ramai, cuma group mate ML dan beberapa orang girls je lagi. Kenape jemputan tak ramai? Sebab semua dah habis pergi bercuti..ade yang dekat UK, Malaysia ,Prague, Swiss and banyak lagi la..So,tinggal kami ni jela,warga-warga cuti lambat.
Entry kali ni agak panjang & banyak gambar. 

Okla, jom denga ML bercerita sambil layan gambar ok?


COLOURFUL & SWEET DECO

Birthday ML kali ni penuh dengan belon-belon comel.
Korang kena tengok betapa berusahanya kawan-kawan ML tiup belon-belon ni.
Ade yang sampai ke sudah tak besar-besar belon tu ditiup.Kui kui =P

Interior designer: Yani & Yana





Kaka d cute mascot
the photographer




Happy birhday Dodod (ML) & Wani =)








THE QUEENS OF THE DAY

Birthday queens nak potong
OREO ICE CREAM CAKE!
(p/s: I'm going to share the recipe on how to make this ice cream cake later)










THE DELICIOUS FOODs

Makanan hari ni memang sedap-sedap belaka. Kalah chef-chef di hotel tau.


Let's see who were the cooks of the day:

Oreo Ice cream cake: ML, Wani, Yana, Atiqah (gabungan chef2 mantap)
Nasi minyak & air teh: Wani
Ayam masak merah: Fadzil & Fikri (tukang goreng ayam)
Ayam sate : Yana
Daging masak hitam: ML
Banana choco pudding: Diba
Colouful jelly: Kaka
Caramel pudding: Nadid
Acar timun nenas: Tika, Anna & Pipah









SO LIVELY..

Walaupun tak ramai, tapi sangat-sangat-sangat havoc!
Lepas makan, we were chatting, cam-whoring, karaoke and siap tengok movie Ngangkung lagi!
I love the doctor in that movie!=D


 






Miszlullaby and friends =)


 








It was a great birthday party ever. I was extremely happy that day. 
ML nak ucapkan terima kasih kepada semua kawan-kawan ML yang datang dan yang tolong masak, tolong kemas rumah dll lagi. Dorang memang rock habis lah!




Cerita di hari birthday:

ML nak ucapkan special thanx to:

 - Fadzil: sebab belanja tambang masyrut (van) balik dari kelas. Die kata tu hadiah bday!Haha
-Thanx to Fikri : sebab belanja breakfast dekat gynae hospital nye cafe. Die kate takpela,aku belanja sebb ko nye bday hari ni! Haha~

Thanx pipah:  Coz belanja salad & lemon tea time breakfast jugak yang last sekali di makan oleh Fadzil. Hihi.
Thanx for the pineapple pie. Nek gemok aku makan 2 pie.



Thanx to Wani, Pipah and Fikri: For the M.A.C brush!! ^__^ Bertambah collection MAC brush ML =)

-Kaka: sebab belikan pineapple + peach pie untuk celebrate malam bday. Thanx lagi sekali sebab belanja saya makan SUSHI! OMG, the sushi worth for two days! Banyak gila!





-Tika & Yani: Thanx for the snowball!
Diba: thanx for the black tea and frame =)

Thanx to all my housmate: for the 2500rubles. Tak tau lg nak beli ape.^^

Special thanx to encik tunang: for the gift. Gift ape?rahsie ler..hehe=)









Last, thanx to korang sume, yang sudi membace dan scroll entry ni sampai bawah.
MMuuahxx.=)


I'm happy because I'm 24!!

You Might Also Like

0 comments