London

5:25 AM



Assalammualaikum..
Hurm..
LOndon..
Hurm...
Tak lama je lagi...









I should study about LOndon right now...
Sebab ape?
Sebab ML yang akan jadi tour guide LOndon.
Tapi..
ML MALAS.
Takpe..LOndon kecik je..=P






Ticket,hostel,flight sume ML dah setelkan.
Fuhh..letih nak pikir sume benda tu.
Nasib ade Yana. 
Rakan google.Hehe..
Yana nak jumpe jejaka idaman dekat london
London boy =)
Doakan Yana berjaya ye rakan-rakan
Siapa tahu kalau jodoh
ML dah tolong ape yang termampu
London boy pun kata setuju nak meet up
Nantikan kisah cinta di London Bridge.^^





Urghh..Malasnye nak jalan..
Kesian kaki ku yang kecik bersaiz empat ni.
Semoga salji tak turun lebat sangat time ML nak fly.
Come on ML...
Just nut up or shut up~
Bye.

You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek