ShOpping bOots bersama birthday girl =)

4:59 AM

Salam all.

Hari ni cuti.So,ML da kene book untuk teman cik kaka bershopping hadiah birthday dia bila cuti.Maka,kene tunaikan janji.Tapi yang kelakarnye,ML plak yang end up bershopping.hihihi..Kaka pilih nak pergi metropolis.Ml follow je la.Dekat Metropolis,tak banyak lagi kedai yang start sale.Mostly barang still mahal-mahal lagi.Tapi ML lucky sebab dapat beli sume barang yang murah.huhu...^__^

For the first time(sepanjang ML teman cik kaka shopping selama 6 tahun ni), kaka pilih nak beli boot untuk hadiah birthday dia kali ni.Macam bulan jatuh ke riba je ML rase.Boot memang sesuai di pakai time winter,sebab suhu yang super duper beku and bagus gak tym salji cair nanti.Seluar tak kotor,nak solat pun senang.So,ni lah boot pilihan kaka yang dibeli di kedai CENTRO..Centro da mula sale.Tapi certain items je la yang sale =)

As usual,kaka nye pilihan memang macho ^_^



 
Flat boots in brown =)
.
.
.

ML memang nak cari boot baru.Sebab january ni ML nak gi jalan-jalan kan.Nak la jugak rase boot baru.Kaki ML kecik,so usually kalau sale start,boot yang ML suke mesti dah takde saiz.Hari ni ML sangattttt happy sebab jumpe boot comel dengan harga yang murah.Kalau convert RM69 je =)

Jom tengok boot ML.Jeng Jeng Jeng...




I feel sexy! ^__^


Closed up the golden metal beads.
Love.Love.Love


^_________________^


I bought a clutch too!
I love the colour coz it suits with my dark purple mini kurung.
Mula-mula ML ingat nak beli flower clutch yang jual dekat new look.But its kinda expensive.
So,ML jalan-jalan,jumpe dekat kedai yang sama iaitu CENTRO jugak...Huhu..Murah babe~
Clutch ni kalau convert RM19.00 jek =P

Elegant isn't it? =)




Love the diamonds =)


And the last one that i bought was this cute hair band.
See the flower~so adorable.
The flower is made from zip!Creative kan?

I enjoyed shopping today.With less than RM100,ML dapat 3 stuffs yang quite good i can say.
I love SALE.How about you?
=)





NOtaKaki:

Tadi ML dapat jemputan majlis doa selamat dan tahlil yang di buat di bilik kawan ML sempena majlis perkahwinannya yang bakal berlansung January ni.Tahniah BOB.Bob akan berkahwin dengan orang embassy Moscow iaitu kak Sarifa.Congratz to both of you.Tak lupa juga kepada kawan ML -hazmilia (emy) dan Firdaus (Daus) yang bakal di ijabkabul kan February ni.ML tak dapat nak hadiri majlis korang sebab ML tak balik Malaysia.Isk Isk Isk.Tapi takpe,doa ML sentiasa bersama dengan korang. Semoga ikatan kasih sayang korang berkekalan hingga ke syurga.

Memang budak oversea sekarang suke kawen awal.hihi..
Semalam baru denga usrah online PPIM UK ireland,pun bincang pasal isu kawen.Macam-macam soalan budak-budak UK & US bertanya.Lucu pun ada..=)

P/S: Nasib mak ML dah warning suh kawen after habis study.Kalau tak.....hehe
=P











You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek