Gambar dan sembang-sembang

5:57 PM

Salam all.

Hari ni berakhir satu cycle ML iaitu cycle parasitology.Kelas tadi agak menarik sebab cikgu yang selalu cakap macam ribut, hari ni cakap dengan spakoina (tenang).Mimpi ape cikgu tu ML pun tak tau lah.Cikgu tu siap bawak masuk lab,amik darah tikus and ajar macam mana nak buat thin smear.Before ni belajar microbe,xpenah plak amek darah tikus.Kesian tikus tu..sampai lebam-lebam ekor dia.Nasibla busuk,kalau wangi,ML da urut-urut da.Ok,tak nak merepek.

After cycle parasitology ni,ML akan bercuti selama 6 hari. ML pun tak tahu ape function cuti yang diberi.Tak tahula nak bersyukur ke tak bila diberi cuti,sebab nanti ML akan dpt cuti winter paling lambat compare to group lain.Isk Isk Isk..Bayangkan, rumet ML yani n tika akan pergi Syria nanti sebab dorang cuti awal.By the time tika balik dari bercuti,ML tak habis kelas pun lagi.Sob Sob Sob. Tapi xpe..akan tiba jua saat ML bercuti.LOndon!here i come~=P

Lepas cuti ni nanti,ML ada 3 cycle yang susah.Susah ke??Tak tau la..Maybe susah nak travel kot.Sebab jauh dari rumah dan juga nak menempuh kesejukan tahap beku kutub utara nih..Hurmm..bekula ML jawabnye nanti.Hehe.takpe,I'll survive InsyaAllah.(tiba-tiba terbayang beruang dalam iklan ubat gigi FRESH & WHITE.he he he..Dulu kecik-kecik,ML gosok gigi sebab nak dapat gigi berkilat macam beruang tu la.hihihi).OK,terkeluar topic!

ML tak kongsi lagi dengan korang gambar sambutan hari raya aidilfitri hari tu yang diadakan di bilik kawan ML, si afifah a.k.a pipah.Open house ni dibuat hasil gabungan afifah,rumetnya dan group 6 (iaitu group ML).Afifah ni satu group dengan ML la.So,ML menjadi tauke nasi beriani hari tu.I LOVE NASI BERIANI!!Hehehe..Korang kene rase nasi beriani ML,sape rase confirm tak tido malam babe!!~Cheeewaaahh.So,marilah layan gambar sekeping dua tauke nasi beriani ni.hehe=)

 

Senyuman ikhlas dari tauke nasi beriani =P


Meh nak rase sikit ^__^
Beras Basmathi tuuu..kikiki



Ni la gang masak ML hari-hari.
Disebelah ML -cik kaka
Yang 2 orang dekat belakang tu,my room mate: yani(oren) & tika(pink)



Giliran tauke plak makan~muehehehe =P

Selamat menyambut Maal Hijrah.
Jangan lupe baca doa akhir tahun dan awal tahun ye darling-darling sekelian.
ML nak kena pergi masak sebab hari ni turn ML masak.
(Asik masakkkk je keje ML kan?Dah duty roster,nak wat cane ^__^)

Menu hari ini: Pizza Hawaiian Chicken!Marvelous!
Mmuuahhxx =)
-Salam-

You Might Also Like

0 comments