Birthday Nadid

3:00 PM

Salam all..

Blog ML dah hampir sihat 90%. ML masih cuba betulkan bloglist ML. Buat masa ni,nak stop dulu sebab dah sakit kepala plus internet yang terkedek-kedek ni. Thanx kepada semua yang sudi tinggalkan url. It such a great help from you guys. Sangat-sangat membantu. Kepada yang nak masuk blog list ML,sila tinggalkan url korang di ruangan komen ye. Dialu-alukan =)..

Hari ni, ML nak kongsi gamba birthday kawan ML.I call her Nadid. Nama penuh kawan ML ni Nadirah. Nadid is my best mate since ML belajar di INTEC, Uitm Shah Alam.Ape tu Intec?Pergi la google..Kekeke..Waktu di Intec ML dapat group RP 6A (Russian Program 6A). Dalam group 6A tu ML rapat dengan Nadid dan Syikin sebab kitorang antara yang low profile. Haha~Low profile la sangat. 

Nadid seorang yang MACHO & MANJA! Seriously, dia macam ade 2 personality. Kalau di luar, dia sangat2 macho.Dari segi gaya jalannya..gaya cakap nye..perwatakannya...Tapi,kalau die kol mak dia,alahai...manja kalah kucing parsi....Dari INTEC sampai la sekarang, kalau dalam kelas,ML sentiasa duduk dengan Nadid. Tapi kalau jalan pergi skola,balik skola,gi pasar sume ML salu dengan Kaka....Banyak betul gf ML kan? =D

Rumah kitorang dekat Malaysia pun tak jauh. Mak-mak kitorang pun rapat. So,hari ni ML nak kongsi gambar birthday Nadid yang kami sambut di Restoran Korea Jasmine sempena birthday Nadid pada 12th October lalu. .=)



wif bday girl 



green =)



wif yana



udang



rappuki



sebuk makan



wif kaka



egg roll



the waitress



cute cactus



uuuuuu.....



kenyang



playing wif cactus



HAPPY BDAY NADID!!





You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek