Birthday BFF~Cik kAkA

8:53 PM


Salam all..

ML tengah nak masak ni actually. Hari ni penat gile. Hari kedua cycle Oncology. Tadi dapat cikgu best. Dahla cantik. Sejukkk je mata. I loikee... OKla, sepertimana yang korang tahu, ML rase ML da banyak kali sebut nama cik kaka kan? Kaka ni kawan ML. Dia satu rumah dengan ML and satu kelas dengan ML.Hehehe..So,hari2 pun memang berkepit dengan kaka jek la. Masak dengan kaka, gi kelas dengan kaka, gi pasar dengan kaka, gi shopping dengan kaka, mane2 pun kaka. So, jom berkenalan dengan birthday girl iaitu cik Kaka.

Actually birthday kaka pada 28th October hari tu, tapi tak sempat-sempat nak upload gambar. Seperti biasa,bile birthday kaka, ML,yani & tiqa mesti akan buat cake. Tapi tu girls party kat rumah,so tak boleh nak tayang gamba. Disebabkan tahun ni merupakan tahun terakhir, dah jadi macam ritual, birthday girl akan belanja kawan-kawan makan kat luar. Mule dari birthday Nadid, lepas tu birthday Kaka, birthday Atiqah, birthday Shappy and baru2 ni birthday Afifah. Got sooo many birthday events. Hari ni, kita denga citer pasal birthday Kaka dulu.

Birthday kaka disambut di Mir Pizza (translation: Pizza's world). ML pun first time pergi kedai Pizza ni. Menariknye kedai pizza ni ialah, bermula dari pagi sampaila before pukul 3pm, each pizza ada diskaun sebanyak 50%. Pizza nye lain dari yang lain sebab ade banyakkkkk jenis pizza antaranya Eel pizza, Cheese pizza (Margharita), Seafood pizza and Mushroom pizza (pizza yang halal la..). Kalau yang tak halal,ade banyakkk lagi pizza. My favorite of that day was eel pizza. So yummy! First time ML rase pizza belut babe~Ade banyak lagi makanan yang kitorg order, spaghetti pelik-pelik,banana split and bla bla bla..Hahaha.. 

Birthday kaka dimulakan dengan bacaan doa dan lagu happy birthday dari kitorg. Tym tengah2 makan tu,afifah rakam video wishes from everyone yang hadir. Semua pun mengucapkan kata-kata yang indah sehingga kaka menitiskan air mata.Syahdu plak tetibe. Hehehe..Tapi makan-makan hari tu disambut meriah,al maklumla, birthday girl belanja kan??? Huhu..

So,jom layan gambar.Zassssss~


Say HI to kaka ^^




Three beauties =D




Yani, Nadid, Wani
Fikri + Hanif



Kaka, Fadzil, Anna


ML n Yana



7 Pizzaaaaaaa!!!
Kuat Makan!



Where's the banana??



Us



HAPPY BIRTHDAY KAKA!!!

ML doakan kaka dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, disihatkan tubuh badan, dikuatkan daya ingatan, dikurniakan kebahagiaan dunia & akhirat. Semoga diringankan jodoh dan ditemukan dengan teman yang sehati dan sejiwa. InsyaAllah. May our friendship last forever. Love u darl~
=)







You Might Also Like

0 comments

I read:

Makeup geek