Keputusan 1st contest by ML.

9:43 AM

Assalammualaikum semua...

Alhamdulillah..seperti yang ML janjikan..hari ni ade kesempatan utk ML menyampaikan berita gembira kepada korg sume yang ternanti-nantikan sapela pemenang bertuah utk my 1st contest.ML da go through one by one,da pergi dari blog ke blog..and da teliti every picture yang dipertaruhkan. ML sendiri yang jadi judge,and penilaian ML adalah berdasarkan ape yang ML mintak dari syarat2 yang ML sertakan.So,mesti semua da berdebar2 kan?hehe....

Senarai pemenang 1st contest by miszlullaby:

1st place: 


Eqacashperlala will receive PUPA MAKE UP KIT pesci zodiac collection pallete from PUPA MILANO-(got blusher,lip gloss,eyeshadow and highlighter)


2nd place:



Aimi Zawiyah will receive Luminelle DeliGloss in Rouge Framboise (no.83) from Yves-Rocher

3rd place: 


Fifiey Lychee will receive Pink Gloss &Mini Mirror key chain from Yves Rocher




Tahniah kepada para pemenang ML ucapkan..Yang xmenang jangan la sedih ye..Adat pertandingan,ade kalah ade menang. InsyaAllah,kalau ade rezeki, ML akan anjurkan contest lagi di masa akan dtg.ML nak ucapkan zillion thanx to all contestants,korang sume mmg sporting and because of you guys,contest ML jadi sgt2 havoc! ML nak mintak maaf sekiranya ML ada menyinggung perasaan mana2 pihak secara sedar ataupun tidak sedar sepanjang contest ini berlansung.I'm so sorry and Thanx to all of you~=)

Attention to all winners: Tolong send korang nye address and phone number ke my email miszlullaby@gmail.com.Within one week ye sayang sebb ML nak send hadiah tu cepat2.If,para pemenang gagal menghantar address & number phone,ML berhak menukar nama pemenang.So,send cepat2!!!hihi..









You Might Also Like

6 comments

I read:

Makeup geek