jamu la mate tu ye...

1:17 AM

ok..aku da bosan..smbil mkn,aku dok ber blogwalk...kaki xpenat,jari jek penat...hehe..aku da bgn tido.xde mende nk citer...just,nk bg korg tgk gambo...hihi


besar kn perut.tp xngandung taw..




bla..bla...


sedut2...


tara...air tembikai..


cystoma da bejaya dikuarkn..besar kn?6 bulan je patient ni sakit da jd besa cani..


aku yg sempat ber camwhore.hehe...okla,bye =)

p/s: credit to anep dan iphone nye.CAIO~

You Might Also Like

8 comments

  1. oh my!!
    apekah itu?
    ok.sy takot luka yang besar mcm itu...................faint"

    ReplyDelete
  2. hehe...org tu ade tumor.ompuan tu dlm awal 40 je..and die lecturer dekat one of the famous university kat Moscow.lepas operaton tu hidup lagi..tapi doktor kate xlame ar jangka hayat die.dorg ni kebanyakan nye cam nak rase sihat kejap before mati.sedih kan?=(

    ReplyDelete
  3. air tembikai... too much sense of humor... hahahahaaha...

    ReplyDelete
  4. yang dlm gamba tu,da kali keberapa ntah dorang salin air tembikai tu.yang ke 6 kot.huhu....

    ReplyDelete
  5. erk.. pasni mesti tak mau minum air tembikai lagi :P

    ReplyDelete